MH-Luonnekuvaus

  • la-su 6.7.8.2022
  • Valkeakoski

Kesän MH-luonnekuvauksemme pidetään 6-7.8. Valkeakoskella. Kuvaus järjestetään yhteistyössä Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n kanssa. Kuvaukseen on etusija GR:n ja FSCF:n jäsenten kultaisillanoutajilla ja stabijhouneilla.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 27.6. ja päättyy 10.7. Ilmoittautumaan kuvaukseen pääset osoitteessa: https://www.goldenring.fi/kultainennoutaja/luonne/mh2022/kesa2022/

---------------------------------------

*MH-luonnekuvaus on Suomen Kennelliiton hyväksymä, virallinen koirien käyttäytymisreaktioita kuvaava testi, jossa kuvataan koiran 31 käyttäytymisreaktiota ja reaktioiden voimakkuutta kymmenessä eri testiosiossa. Muun muassa koiran leikkisyys, uteliaisuus, rohkeus ja sosiaalisuus ovat luonnekuvauksessa tarkasteltavia ominaisuuksia.*

Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole. Koiralta ei vaadita ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä.

Kokeessa noudatetaan Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidoping-määräyksiä. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kuvaukseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuvaukseen oman koiran kanssa!